1 июл. 2008 г., 11:37

Ела 

  Поэзия » Любовная
696 0 1
Погледни ме с онзи поглед,
тъй нежен и дълбок.
Поиграй си с мойте мисли,
но моля те - не бъди жесток!

Докосни ме пак,
аз мирна ще стоя,
обещавам - няма да се инатя,
а в теб ще се разтопя!

Прегърни ме,
с ръцете си силни ме пази,
аз с косите си ще те галя,
на сърцето ми топлина дари!

Бъди до мен,
но не искай нищо,
нека само помълчим.
Не рискувай, нека не боли!

© Петя Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??