20 мар. 2011 г., 12:13

Ела, подай ръка 

  Поэзия » Любовная
846 1 0

 


Ела, подай ръка!

Сподели тежестта в моята душа,

не ме оставяй сам във мрака,

нека заедно заличим го!

Ела, подай ръка!


Ела, подай ръка!

Нека отстраним злото,

нека бъде в сърцата ни 

само доброто!

Все усмивки ми дарявай,

топли ме все с лъчезарно лице!

Ела, подай ръка!


Ела, подай ръка!

Не ме предавай,

винаги, щом в беда съм,

зад гърба ми заставай!

Ела, подай ръка!


Ела, подай ръка!

Не ми обръщай гръб,

за мен най-голямата болка

ще е да поемем по различен път.

Ела, подай ръка!


Ела, подай ръка!

Отново да се родя,

не ме обричай на самота,

но знай - и гръб да ми обърнеш,

пак ще река:

- ЕЛА, ПОДАЙ РЪКА! 

 

 

© Митко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??