3 мая 2017 г., 00:04

Empty heart 

  Поэзия » Белые стихи
1502 1 1

Have you ever thought about life?

Have you ever been alone?

Have you ever been sad?

Like me...

I am the one

who is like the sun for you,

but inside in my heart

is very empty!

No one knows that...

There is only deep black hole

and a little hope...

© Михаела Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??