7 сент. 2022 г., 08:43

Епитафия 

  Поэзия » Другая
879 2 2

 

Не зная какво съм.
Не помня да съм бил друг.
Чакам по-дълго от времето,
а какво – неизвестно.
Жалко само, че, ето, ти минаваш от тук,
а аз не мога да се отместя.

© Райчо Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??