17 сент. 2007 г., 11:48

ЕПИТАФИЯ 

  Поэзия
920 0 2
И все едно,
дали към Битието
протегнали прощални пръсти,
или смирено, с болка -
всички ще си идем
от този свят,
от този ад,
без център за душите ни.
И всеки булевард в сърцата ни
ще води неизменно и неистово,
към мрачното подземие на Времето.
Незнайно как,
но ще си идем,
стопени сред безброя от посоки -
човешката ни преходност е най-жестока...

© Галя Минчева Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??