29 мая 2021 г., 07:17

Еротично 

  Поэзия » Другая
303 2 2

Еротично

 

Няма друг като него

с толкоз жар да обича.

Види ли ме, веднага

почва да ме съблича.

 

Покрай мене бушува,

във краката ми лази.

От мъжете ревнува

и от вятъра, пази.

 

На вълните си мъкне

пяна, с цвят на шампанско-

иска да ми отмъкне

и оскъдните бански.

 

Влизам гола във него.

То ми се наслаждава.

И с блаженствена нега

бавно ме обладава.

© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??