24 сент. 2019 г., 22:26

Есен 11 

  Поэзия » Философская
518 0 0

Есен скръбна е дошла,

разпери вечността крила.

Накъде води моят път не знам

и вървя по него сам.

 

Тревогата си опитвам се да овладея,

но сред горчиви размисли крея.

Колко ли болка, тъга ми предстои

и кога ли Бог ще ме прости?

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??