24.09.2019 г., 22:26 ч.

Есен 11 

  Поезия » Философска
517 0 0

Есен скръбна е дошла,

разпери вечността крила.

Накъде води моят път не знам

и вървя по него сам.

 

Тревогата си опитвам се да овладея,

но сред горчиви размисли крея.

Колко ли болка, тъга ми предстои

и кога ли Бог ще ме прости?

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??