5 нояб. 2015 г., 17:59

Есен 

  Поэзия » Философская
303 0 0

В болка от вечер подранила,

що душата ми е ранила,

що сипе върху ми роса отровна

ще ме срещне съдбата злобна.

 

И в тъжна есен

наникъде отивам.

И плач е моята песен -

във вечен сън заспивам.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??