5.11.2015 г., 17:59 ч.

Есен 

  Поезия » Философска
305 0 0

В болка от вечер подранила,

що душата ми е ранила,

що сипе върху ми роса отровна

ще ме срещне съдбата злобна.

 

И в тъжна есен

наникъде отивам.

И плач е моята песен -

във вечен сън заспивам.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??