19 апр. 2018 г., 01:24

Есенна балада 

  Поэзия » Другая
354 0 1

Есенна балада засмуква 
летните зелени украси.
Окършени клони усуква
и сервира студени гримаси.
От листата жадно отпива
и жадно премени суши.
В скръбта си бавно залива
посивелите летни души.
А ветровете в своята песен
пръскат прахта натъжени
и в косите на жадната есен
издишат листа изсушени.

 

© Anonymous Все права защищены

С лека носталгия към есента.

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??