19.04.2018 г., 1:24 ч.

Есенна балада 

  Поезия » Друга
352 0 1

Есенна балада засмуква 
летните зелени украси.
Окършени клони усуква
и сервира студени гримаси.
От листата жадно отпива
и жадно премени суши.
В скръбта си бавно залива
посивелите летни души.
А ветровете в своята песен
пръскат прахта натъжени
и в косите на жадната есен
издишат листа изсушени.

 

© Anonymous Всички права запазени

С лека носталгия към есента.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??