11 окт. 2023 г., 20:30

Есенна гора 

  Поэзия
258 1 4

Тихо е. Гората – цветна.

Всичките листа блестят.

Есен с кротка мимолетност

си събрала цвят до цвят.

 

Грее до златисто, рижо,

тук –кафяво, там– рубин.

Нижеш ги, красиво нижеш

и обичаш до един.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??