13 нояб. 2012 г., 12:11

Есенна зима 

  Поэзия » Любовная
574 0 4

Лунните сенки на моите очи

сега бродят в сърцето ти,

за да поискат последните капки любов,

които ще превърнат есенните листа

в снежинките на топла зима...

все едно, че в мен те има...!

Но ако пак при мен се върнеш ти,

всеки мрак през мен отминал

ще ти сипе само студените звезди

на топлата ми, без тебе зима...

 все едно, че до мен те има...!

© Маломир Стръков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??