29 нояб. 2007 г., 11:26

есенно 

  Поэзия » Любовная
589 0 9
 
Вятърът гони листата,
сплита на плитки тревите,
в клоните свири задъхано,
тихо се сгушва в комините.

Вятърът носи във шепи
облаци малки прашинки
и ги запраща в очите ми.
Значи от там са сълзите?

Есенно, песенно, весело
листи се гонят край мене,
аз съм сама и унесено
мисля отново за тебе...


© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??