7 сент. 2015 г., 20:14

Есенно жълто 

  Поэзия » Любовная
619 0 2

Есенно жълто
ReмaTe

 

Целуни ме
с последния
полъх на лятото
Прегърни ме
с лъчите
(на утрото)
скрити във шепота
на морски вълни
И някъде там,
след кея - по залез,
стихче в бутилка
за мен остави.

© Людмил Ангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??