7.09.2015 г., 20:14 ч.

Есенно жълто 

  Поезия » Любовна
614 0 2

Есенно жълто
ReмaTe

 

Целуни ме
с последния
полъх на лятото
Прегърни ме
с лъчите
(на утрото)
скрити във шепота
на морски вълни
И някъде там,
след кея - по залез,
стихче в бутилка
за мен остави.

© Людмил Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??