26 февр. 2010 г., 20:24

Есента ни намигна... 

  Поэзия
486 0 2

 

Есента ни намигна
от крайпътния храст -
любопитна и дръзка.
Непоканена клекна
и зарови в душите ни.
А вятърът, клетникът,
разпиля ни годините...
... и осъмна в капчуците.

© Диана Трифонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??