31 мар. 2016 г., 17:45  

Еволюция или инволюция 

  Поэзия » Гражданская
424 0 0

Днес - Вселената,

еволюирала вече,

сътворила Човека,

с венеца свой се кичи.

Но... и пантерата даже,

дорде израснат малките ù,

храни ги, милва и ги брани.

Майките в България...!

Раждат и продават рожбите си

на гърците. Защо?

И докога ли?

 

Г. Мазлум

31.03.2016

© Гюлсер Мазлум Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??