Днес - Вселената,
еволюирала вече,
сътворила Човека,
с венеца свой се кичи.
Но... и пантерата даже,
дорде израснат малките ù,
храни ги, милва и ги брани.
Майките в България...!
Раждат и продават рожбите си
на гърците. Защо?
И докога ли?
Г. Мазлум
31.03.2016
© Гюлсер Мазлум Todos los derechos reservados