21 дек. 2008 г., 15:14

Езеро с моя лик... 

  Поэзия » Пейзажная
617 0 1

Езеро с моя лик,

себе си, интимен миг,

около мен борова гора,

туптят малки сърца.

 

Небето се отразява,

в красива вълна се прозява,

птици, животни, туптят,

картина красива красят...

© Атанас Къшев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??