6 авг. 2010 г., 12:20

* * * 

  Поэзия
321 0 0

Имам си едно сърце

и свободно ли не е,

как ще се раздава?!

 

Откъде да вземе то

толкова прачета?

Истината е в това

да е безотчетно.

 

Свободата е среда,

която позволява

на сърцето ти едно

да се разширява.

© Благодат Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??