Имам си едно сърце
и свободно ли не е,
как ще се раздава?!
Откъде да вземе то
толкова прачета?
Истината е в това
да е безотчетно.
Свободата е среда,
която позволява
на сърцето ти едно
да се разширява.
© Благодат Todos los derechos reservados