13 дек. 2011 г., 21:43

Фантазия 

  Поэзия
455 0 2

Обичай, събличай - по тялото ми като шоколад се стичай.

Гризкай, драскай, душата окови ми.

Докосвай, целувай, с очите си прониквай.

Изгаряй, разстуденявай, като змия обвий ме...

Люби ме..

© Валка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??