Още ли те е страх да излезеш под дъжда
Да сдържиш сълзите си
И под погледите на града
Винаги различни
Да научиш повече за себе си
Още ли си в кухата
(почукване)
Черупка
Имаш ли рецепти записани
За танци мислиш ли
И вечер намираш ли сили
За още едно нарязано
На парчета неравни
Огледало
В което да огледаш пияните си очи
Смееш ли се когато гледаш пияните си очи
И докосваш ли
Милваш ли
Ръбовете докато се нарежеш...
Нежност има ли още в теб
Сутрин в неделя
Има ли нежност до теб да се събуди
И слънцето вижда ли
Какво си изгубила
Крехка малка Еди
Грима си измий и запали дрехите си
Постави цигара в снимката
И говори в глухата слушалка
Смей се и се забавлявай
Крехка малка Еди
Кой те наранява
Докато порастваш
Осъзнаваш ли
Че света е истински и се върти бясно
Около другите неща
Четеш ли сега някъде
Колко си красива
Слушаш ли за себе си
На никой не му пука
Крехка малка Еди
Страх ли те е да излезеш под дъжда
И да разкъсаш всеки
Който е виновен за това което си
Вместо да разкъсваш себе си
Още ли те е страх да излезеш под дъжда
И да полетиш във секс със слънцето
18.05.2007
© Десислав Илиев Все права защищены