12 нояб. 2010 г., 21:38  

Февруарски студ 

  Поэзия » Другая
542 0 2

От февруарската виелица,
промъкваща се под палтото ми,
или от твоята отвлеченост
се вледенява тъй животът ми?

От ветрогоните-снежинковци
или от твоето мълчание?
От агнешката ми привързаност
с предъвкането на страдание?

 

 

Публикувано във:

  • Алманах Поезия 2021, Буквите, С., 272

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??