12.11.2010 г., 21:38 ч.  

Февруарски студ 

  Поезия » Друга
543 0 2

От февруарската виелица,
промъкваща се под палтото ми,
или от твоята отвлеченост
се вледенява тъй животът ми?

От ветрогоните-снежинковци
или от твоето мълчание?
От агнешката ми привързаност
с предъвкането на страдание?

 

 

Публикувано във:

  • Алманах Поезия 2021, Буквите, С., 272

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??