19 февр. 2009 г., 20:19

Филантроп 

  Поэзия » Юмористическая
581 0 2
Скок-подскок - вървя из гората.
На рамото чанта,
                      компас във ръката.
Звън и тряс – цицина излиза!
Дървена нота
                        в главата ми влиза.
Чик-чирик – припявам си звучно,
 недолюбени птички
                              бъзикат се мъчно.
Дрън, та пляс – се подхлъзна едната.
Подскaчам към нея
                        със бинт във ръката.
Хоп-троп, аз съм птичи
филантроп.

© Георги Бъчваров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??