Feb 19, 2009, 8:19 PM

Филантроп 

  Poetry » Humour
626 0 2
Скок-подскок - вървя из гората.
На рамото чанта,
                      компас във ръката.
Звън и тряс – цицина излиза!
Дървена нота
                        в главата ми влиза.
Чик-чирик – припявам си звучно,
 недолюбени птички
                              бъзикат се мъчно.
Дрън, та пляс – се подхлъзна едната.
Подскaчам към нея
                        със бинт във ръката.
Хоп-троп, аз съм птичи
филантроп.

© Георги Бъчваров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??