18 июн. 2012 г., 09:29

Футболен сън 

  Поэзия » Юмористическая
479 0 7

Знам отлично правилата!

Ритнитопко и играч

съм от класа и играта

я разказвам всеки мач.

 

Футболните тайни зная,

но надути топки две

все сънувам – да играя

с тях жадувам наявè!

 

Топки като любеници.

Напращели! О, тогаз

да раздавам не ритници,

да ги галя искам аз!

 

Тъй завъртат ми главата –

губя всякакъв контрол.

И забравил правилата,

в тях да вкарам искам гоол!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??