В ъгъла на твойта стая
зла особа се е свряла.
Чакаше те в тъмнината,
да извади тя косата.
Отпускаш тялото си болно,
а тя целува те доволно.
И с усмивка на уста
почва своята игра.
История добре позната -
таз особа със косата,
щом прекрачила е прага,
на живота края слага!
© Деница Все права защищены