Dec 9, 2012, 11:43 AM

Game over 

  Poetry » Other
605 0 0

В ъгъла на твойта стая 

зла особа се е свряла.

Чакаше те в тъмнината,

да извади тя косата.

 

Отпускаш тялото си болно,

а тя целува те доволно.

И с усмивка на уста

почва своята игра.

 

История добре позната -

таз особа със косата,

щом прекрачила е прага,

на живота края слага!

© Деница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??