30 апр. 2016 г., 16:10

Гаснещи очи 

  Поэзия
288 0 0

Годините са спомени от миг,
а ти си само дъх от вечност.
И думичка от нежния му стих,
която все изписваш с грешки.

 

И пишеш на Отеца си в беди,
в които тъй не спираш да се рееш.
Дете си ти на Божия му син,
а носиш в дух и смърт човешка.

 

Годините са спомени от миг,
а ти си само дъх от вечност.
И пламъкът на гаснещи очи,
с които повече не ще засветиш!
 

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??