Ерген съм аз красив и умен
и доста на моменти съм безумен.
Заглеждам мацки по паважа
и чудя се какво ли да им кажа?
Като бойна и разперена юрдечка
правя се на важна клечка.
Мътя аз различни мисли
и прехапвам се кат мечка гризли.
Тази или онази - коя да избера?
Чудя се и не мога да реша!
Всички те са толкова красиви -
луди, смахнати и диви!
И да ви призная честно -
макар и да е доста грешно...
Изяждам ги на две, на три -
нормално после да боли!
И тъй след толкова изяждане
време беше да се стигне до преяждане!
Изглежда хванал съм гастрит,
но пак е по-добре от свински грип....
© Кух Пън Все права защищены
Иначе е хубаво, че си склонна към пояснения, макар че в случая с "таквиз" дори и аз се досетих