28 авг. 2012 г., 19:35

Герберщина 

  Поэзия » Гражданская
463 1 0

Управлява ни някакъв тъпанар.

Наглостта му не подлежи на коментар.

Управлението му е под критика всякаква,

защото едва ли има етика някаква.

Не се свени да рекетира,

а чрез него ТИМ ни обира.

Тъй строи капитализма див,

а ти бори се да останеш жив.

Няма сигурност в тая държава,

но краят на управлението му наближава.

Дано следващите да направят в политиката завой,

а в ареста Тиквата да я спукат от бой!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??