28.08.2012 г., 19:35 ч.

Герберщина 

  Поезия » Гражданска
459 1 0

Управлява ни някакъв тъпанар.

Наглостта му не подлежи на коментар.

Управлението му е под критика всякаква,

защото едва ли има етика някаква.

Не се свени да рекетира,

а чрез него ТИМ ни обира.

Тъй строи капитализма див,

а ти бори се да останеш жив.

Няма сигурност в тая държава,

но краят на управлението му наближава.

Дано следващите да направят в политиката завой,

а в ареста Тиквата да я спукат от бой!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??