18 мая 2021 г., 19:28

Геройски 

  Поэзия
545 0 0

Самотен съм и няма взора
надежда да взре... ни позора,
нито хора като хора,
може истината да прозре

Самотен съм, но не както
се представя заблудения,
а достойно и накратко -
сам сред вдъхновения...

Желанията ми тленни
остават си самотни,
на тялото си пленник,
в дните ми сиротни

Има нещо в мен, не е привично
смес от странност и духовност ,
да живея с хора е логично,
но предимно е условност

Трудно е на вълк със овча кожа,
природата си крие... канибалска,
в съзнанието му беше ножа,
а сега идея авто и ...вандалска

Жертвам себе си, за да спася света
от гнева, отчаянието, яростта във мен,
така поне на себе си ще посвета
един героичен и признателен рефрен...

© Гориан Дрей Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??