Гланцови блокчета
Сезоните
са идеални извинения.
За черната егоистична дупка в теб.
Без цветни блокчета ми е
гланцирано в душата.
Зелено. /Пролет./
Синьо. /Лято./
Жълто. /Есен./
© Силвия Дончева Все права защищены