9 авг. 2008 г., 12:56

Глезеното Злоби 

  Поэзия » Пейзажная
1013 0 7
 

Притежаваш потенциал да станеш една от най-добрите певици,

имаш глас, имаш и стегнати цици.

Възпитаничка си на Музикалната академия,

захласнати по тебе - цяла епидемия.

 

 

 

Стъпваш като котка, като пума бързо тичаш,

сините сливи, предполагам, ги обичаш.

Този жълъд на твоя викаш не прилича,

свито таралежче - бодливи отношения предрича.

 

 

 

Но пък свойта роля изиграха Курти и неприличната Мацутка,

как се сдобряват гълъб и гугутка.

Въпрос на време е да си подарим „мечка",

към приятелството ни няма никаква пречка.

 

 

 

Сега с усмивка можем назад да се върнем,

като братче и сестриче искрено да се прегърнем.

Впрочем, светна ми една свежа идея,

платинен диск ще направя опит да ти излея.

 

 

 

Ще ти пиша песни, ти ще ги изпълняваш,

глас на вулгаризмите ми ще се явяваш.

Стилът ми го знаеш: елегантно-груб,

ще бъдеш най-търсена в сайта youtube.

 

 

 

Готина, талантлива, за капак на всичко си и ината,

в  музикалния свят ще си най-модерна граната.

Ще им изпиеш кръвчицата, ще си позната и по най-отдалечените кътчета,

а  и няма как като ти знам вампирските зъбчета.

 

 

 

Черен грим, наръфан панталон, косата на кок,

на пълен стадион ще подаряваш лютив рок.

След като полудеят ги довършваш с високоенергийни балади,

изнасят припаднали: и млади, и стари.

 

 

 

Покрай теб всеки ще знае за „Мандра" и рудника Меден,

само един ти е навика вреден:

излишно се тревожиш за нереални картини,

какво да бъде - коняк, водка или пък мартини?..

 

 

 

С теб е весело, с теб и заспал се събужда.

Почувствах те близка, още когато беше ми чужда.

Оценявай тези, които ти дават, без да искат нищо в замяна.

Изчезвам на „бач", че започва моята смяна.

 

 

© Чингапук Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??