12 апр. 2016 г., 07:16

Слънчев полет 

  Поэзия » Другая
453 0 10

 

Навярно ще осъмна луда,
но няма да разбираш чудесата ми,
а градските небета ще се будят,
щастливи ще тършуват за крилата си
и някой ще се вмъкне през прозореца,
в смеха на малките глухарчета,
и пожълтяла с малката им мисъл,
ще падна в дъжд от чудни капчици...

© Йоана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??