12.04.2016 г., 7:16 ч.

Слънчев полет 

  Поезия » Друга
448 0 10

 

Навярно ще осъмна луда,
но няма да разбираш чудесата ми,
а градските небета ще се будят,
щастливи ще тършуват за крилата си
и някой ще се вмъкне през прозореца,
в смеха на малките глухарчета,
и пожълтяла с малката им мисъл,
ще падна в дъжд от чудни капчици...

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??