16 июн. 2015 г., 22:43

Глътка сладост 

  Поэзия » Любовная
401 0 0

                                                                  Глътка сладост

 

 

Магазинът е затворен.

Илюзии не се продават,

нито пък мечти.

Аз никога не съм продавала,

а толкова е празно....

Иска ми се да си купя

две ръце, които галят,

усмивка топла, тиха песен.

И едно сърце със ритъм нежен.

Нима не се търгува с тях?

Или борсата за ценности

човешки е закрита?

В тихата пътека на живота

показна витрина ще  открия.

Всяка радост и омраза ще разкрия,

за да мога в безоблачното утро

сладостно от любовта ти да отпия.

 

© Йонка Янкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??