29 июл. 2012 г., 15:04

ГМО диалект 

  Поэзия » Юмористическая
1533 0 5

Га минуваше с офцете

къмто горната махла,

гледа Митю–мома мете

пред поповатъ врата.

 

Гаче му акъла смете

тая убава мома!

Митю в мисли са oплете,

чак главътъ му бръмна:

 

"Гиздавъ мома она е!

Кърши тънкатъ снага!

На млеко и мед ухае!"...

Пуст мерак! Ам чи сега?!

 

Щом у дома он върна се,

от мъгариту слезна,

бели офци, що напасе,

у кошаратъ вкара.

 

Гладен, манджата омлати,

па в креватя си легна...

Мощен трус земята клати–

дълго Митю не заспа!

 

На плейбоя сън проводи

ерутичен вечерта :

...голата мома оноди

пред поповатъ врата...

 

Скочи Митю, глътна винце

и са гръмку оригна...

Без потури и опинци

он в кошаратъ влезна!

 

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??