Га минуваше с офцете
къмто горната махла,
гледа Митю–мома мете
пред поповатъ врата.
Гаче му акъла смете
тая убава мома!
Митю в мисли са oплете,
чак главътъ му бръмна:
"Гиздавъ мома она е!
Кърши тънкатъ снага!
На млеко и мед ухае!"...
Пуст мерак! Ам чи сега?!
Щом у дома он върна се,
от мъгариту слезна,
бели офци, що напасе,
у кошаратъ вкара.
Гладен, манджата омлати,
па в креватя си легна...
Мощен трус земята клати–
дълго Митю не заспа!
На плейбоя сън проводи
ерутичен вечерта :
...голата мома оноди
пред поповатъ врата...
Скочи Митю, глътна винце
и са гръмку оригна...
Без потури и опинци
он в кошаратъ влезна!
© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.
"Гладен, манджата омлати,
па в креватя си легна...
Мощен трус земята клати–
дълго Митю не заспа!"