7 авг. 2011 г., 22:11

Гняв - 1 

  Поэзия » Гражданская
1013 0 1

ГНЯВ – 1

 

Заводски хляб и зрелища

в народните ни селища…

Просташко забавление

за робско население…

А хлябът е клисав, суров –

за прасета и псета готов…

Та като в устата ти скисне –

душата дваж да прокисне…

И гледаш със стръв инквизиции

на модерните ни полиции…

Тълпата сама се зомбира,

наелектризира и екзалтира…

Така се избиват комплекси

с първични зверски рефлекси…

Забравяш за битовата мизерия

с канибалска автодрогерия

в кастовота ни робска империя…

© Лиляна Благоева Андреева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??