С никой друг не искам да бъда,
а единствено с теб, защото те обичам.
Само с теб искам да изживея живота си
и до теб в радост и тъга да остарея.
Свързани са нашите съдби —
ти си моята половинка в любовта!
Знам, че някой ден заедно ще бъдем
в този живот, а не само в мечтите.
Ще дойде ден и твоят пръстен ще нося,
ще си ме помолил да се омъжа за теб.
Да нося твоето име, да бъдем семейство,
да се радваме на децата си
и скоро отново горди родители да бъдем.
11.11.2020 г./ 11:08 ч.
Гр. Хасково
© Мечтателка Все права защищены