Nov 12, 2020, 5:14 PM

Годежен пръстен 

  Poetry » Love, Free verse, Other
300 2 0

С никой друг не искам да бъда, 

а единствено с теб, защото те обичам. 

Само с теб искам да изживея живота си 

и до теб в радост и тъга да остарея.

Свързани са нашите съдби — 

ти си моята половинка в любовта!

Знам, че някой ден заедно ще бъдем

в този живот, а не само в мечтите.

Ще дойде ден и твоят пръстен ще нося, 

ще си ме помолил да се омъжа за теб.

Да нося твоето име, да бъдем семейство, 

да се радваме на децата си 

и скоро отново горди родители да бъдем.

 

 

 

11.11.2020 г./ 11:08 ч.

Гр. Хасково

© Мечтателка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??