26 июн. 2015 г., 07:25

Голямата любов 

  Поэзия » Любовная
380 0 5

Хербария на времето с карфица

в стената ще закача в твоя чест.

Не беше в колелото само спица,

от минало не бе случайна вест.

 

Ти беше цялата в обков окръжност

в живота мой на бързи колела!

И ако днес без тебе ми е тъжно,

и ти усетиш моя зов: „Ела”,

 

то е за туй, че друга не намерих

тъй светла обич, цял да се отдам

на порива, крилете си разперил

към твойта Ева, моя си Адам.

© Иван Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??