23 июн. 2006 г., 00:02

Голямата любов 

  Поэзия
966 0 4

Какво прави те щастлив?
Какво прави живота ти красив?
Твоята голяма любов
прави живота ти нов.

Следвай я, ще я изпуснеш,
мъката, ти да напуснеш.
А в този свят суров,
ще те пази твоята голяма любов.

Да бъдеш бездомен не е старшно,
но сърцето без дом е опасно.
Но за твоята голяма любов
бъди вечно готов.

© Габи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??