23 jun 2006, 0:02

Голямата любов 

  Poesía
969 0 4

Какво прави те щастлив?
Какво прави живота ти красив?
Твоята голяма любов
прави живота ти нов.

Следвай я, ще я изпуснеш,
мъката, ти да напуснеш.
А в този свят суров,
ще те пази твоята голяма любов.

Да бъдеш бездомен не е старшно,
но сърцето без дом е опасно.
Но за твоята голяма любов
бъди вечно готов.

© Габи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??